Pastasalade met kaas, paprika en ananas

Ingrediënten

  • korte pasta

  • olijfolie

  • blikje ananas op sap

  • zure room

  • mayonaise

  • mosterd

  • verse peterselie

  • verse bieslook

  • belegen kaas in blokjes

  • puntpaprika

  • walnoten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar, giet af en laat afkoelen. Meng een beetje olijfolie onder de pasta zodat ze niet gaat kleven.

Giet het blikje ananas af en bewaar het vocht. Klop 2 lepels van het sap met 2 lepels zure room, 1 lepel mayonaise en 1 lepeltje mosterd. Breng de dressing op smaak met peper, zout, peterselie en bieslook. Snij de belegen kaas, ananas en puntpaprika's in stukjes en meng alles onder de pasta. Bestrooi met gehakte walnoten.

Lekker bijgerecht voor een BBQ of een zomerse lunch.

Previous
Previous

Cheesecake met rode vruchten

Next
Next

Trio van ganache