Mexicaanse wraps met kip of gehakt

Ingrediënten

  • kip of gehakt

  • wraps

  • olie

  • Mexicaanse kruiden

  • salsa of tomatensaus

  • tomaat

  • paprika

  • ijsbergsla

  • mais

  • zure room

  • guacamole

  • cheddar

  • tortillachips

Bereiding

Wraps smaken altijd! Je kunt alles op voorhand klaarmaken en in potjes in de koelkast bewaren, en iedereen vult zijn wrap naar eigen smaak.

Bak de kip in kleine blokjes of bak het gehakt rul in een beetje olie. Kruid met Mexicaanse kruiden en voeg salsa saus toe. Die vind je in de winkel bij de buitenlandse specialiteiten. Tomatensaus kan ook.

Snij tomaten en paprika fijn. Was de sla en giet een blikje mais af. Leg de wraps net voor het serveren enkele minuten in de microgolf en zet samen met de frisse groentjes op tafel. Serveer met zure room, guacamole, cheddar en tortillachips.

 

Previous
Previous

Balletjes in tomatensaus met selder

Next
Next

Gevulde courgette